VORES HISTORIE

Kanka Japan er resultatet af fantasien og drømmene fra en enklere tid. Grundlæggeren Valter M voksede op med Ghibli-studeriernes manga og film og lærte japanske myter og legender i en meget ung alder, mens han opdagede oprindelsen af samurai og shinobi.

Denne inspiration blev næret af mange timers nøje studier af det japanske sprog og hele den japanske kultur. Efter at han årtier senere havde gennemført sin første rejse til Landet med den opgående sol og oplevet landets utrolige historie på tæt hold, besluttede han sig for at gøre sin passion til virkelighed og bringe den til live for alle.

I dag rejser Valter rundt i det japanske øhav i jagten på de bedste produkter til at berige butikkens kollektioner. Fra Harajuku til Gion, via Tokyo og Kyoto er der ikke noget sted, hvor han ikke tilbyder de bedste japanske produkter til overkommelige priser.

Kanka Japan har til formål at introducere danskerne til den japanske bykultur og traditionelle kultur og at tilbyde de japanske narkomaner produkter, der lever op til deres forventninger.

Ved at studere hele markedet tog vi udgangspunkt i en simpel konstatering: Det var svært at finde tøj og tilbehør, der opfylder forventningerne hos de største fans af Japan. Oprettelsen af denne butik var derfor et oplagt valg.

Kanka Japan er født ud fra et projekt, som designeren har haft i tankerne siden sin ankomst til Japan i 2019, og det er lykkedes Kanka Japan at sprede denne passion i Dannemark, men også i Skandinavien og resten af Europa.

Oplev vores bestsellere uden videre!